Bodø på rendiesel.no-kartet

Landets nordligste rendiesel.no-godkjente marina er nå klar. – Vi ønsker velkommen til Bodø båtforening som hadde prikkfri dieselkvalitet da Rendiesel.no var på besøk, forteller prosjektleder Thomas Høyer.

– Vi er godt fornøyde med denne godkjenningen. Vi har høyt fokus på å levere et godt produkt til våre kunder og vi vet godt hva som kan skje om man får dårlig diesel på båten. Motorhavari er ikke noe å spøke med, sier daglig leder i Bodø båtforening, Svein Harry Olsen.


Tok grep

Nå ønsker han alle dieselbåteiere velkommen til en trygg bunkring med ren diesel ved sitt pumpeanlegg i Molovegen 6 i Bodø. Det krever gode rutiner for å kunne levere god diesel. Det kan Olsen skrive under på. For noen år siden slet de med uren diesel og måtte ta grep.
– Vi tømte tanken og fikk den behandlet innvendig slik at den ble som ny. Vi er også veldig opptatt av at vi får god diesel levert og der er vi godt fornøyd med vår leverandør Minol. Denne godkjenningen viser at de leverer et godt produkt, fortsetter Olsen.


Stolt
Nå sjekker båtforeningen kvaliteten regelmessig for å ha kontroll på dieselkvaliteten. Olsen er stolt av å ha rendiesel.no-godkjenning på tanken.
– Dette er helt klart en godkjenning vi setter pris på, men først og fremst er rendiesel.no-godkjenning et trygghetsstempel for våre brukere, sier Olsen og legger til:

– Årets sesong vil, som i fjor, ha mange nye båteiere på sjøen og vi kommer til å ha høy aktivitet ved våre pumper. Da er det veldig godt at våre kunder skal vite at her får de diesel uten dieseldyr, avslutter Olsen.