Rent i Trondheim

Litt lengre sør i landet er det også god stemning hos en annen båtforening. Hos Trondheim båtforening sitt dieselanlegg på Grilstad Marina kan du også trygt fylle ren diesel.

– Det er alltid snakk om pris blant båtfolk og det er jo greit. Men jeg vil jo si at kvalitet er viktigere, og gjerne både god pris og kvalitet samtidig. Hvis du får dieseldyr på tanken vil konsekvensen kunne føre til motorhavari og ødelagt ferie, sier Christer Mathisen, driftsoperatør hos Trondheim båtforening.


Han snakker av erfaring
– Min søster hadde nettopp det problemet. Hun kjøpte båt på Østlandet og skulle kjøre den kystveien hjem til Trondheim. På vei hjem opplevde hun problemer og da hun kom frem fikk vi det undersøkt, og det viste seg å være fullt av dieseldyr på tanken. Nå har hun fått kjørenekt inntil dette er utbedret, sier Mathisen.


Bevisste kunder
Hos Trondheim båtforening har de sett viktigheten av å ha gode rutiner i forhold til dieselvedlikehold. Derfor tar de regelmessige dieselprøver for å sjekke at alt står bra til. De vil ikke være en bidragsyter til at dere kunder skal få motorproblemer.
– Vi har sett et økende fokus på dieselkvaliteten fra våre kunder det siste året og mye av det skyldes nok rendiesel.no sitt fokus på dette. De spør, undersøker og sjekker oversikten på rendiesel.no for å finne et trygt bunkringsted. For oss ville det vært katastrofe om vi forårsaker motorproblemer for noen av våre kunder. Ikke bare for de direkte konsekvensene det vil ha for båteier, men også for ryktet det vil gi oss. Vi er helt avhengig av tillit hos våre kunder, sier Mathisen og legger til:
– Kom til oss og få diesel uten dyr.